Rabatter och erbjudanden

RABATT PÅ FÄRG OCH TRÄDGÅRDSVERKTYG

När man är medlem hos oss har man genom medlemsavgiften rabatt på följande:

20% rabatt hos Flugger Färg på deras färger och vissa tapeter. Ange kod 64521 samt ta med en medlemstidning som har namn och medlemsnr på baksidan.

 

Rabatt på proffsredskap från Karlstad Redskap. Samma sak gäller där, ta med en tidning med namn och medlemsnr.

FÖRSÄLJNING AV SMÅPLANTOR mm.

Föreningen "Odla med solen" kommer att ha försäljning av små plantor av grönsaker, kryddor, blommor och perenner. De har också egen närproducerad jord.

Är du intresserad tar du kontakt med:

Nils Tiberg på odlamedsolen.se

REA PÅ PLANTAGEN

Det är rea på Plantagen just nu i augusti. Har du inte gått med i deras kundklubb, gör det, du får många olika erbjudanden, alltifrån små minkurser i trädgårdsskötsel till rabatter under speciella kundkvällar när bara medlemmar är inbjudna.

BLOMSTERLÖKAR

Odla.nu säljer blomsterlökar till bra priser. Deras webb-butik har många olika erbjudanden. Jag har köpt mycket därifrån och kan verkligen rekommendera dem.

SOM MEDLEM I KOLONITRÄDGÅRDSFÖRBUNDET FÅR DU...

rabatt på färg hos FLÜGGER FÄRG. Du får 20% på Flügger färgprodukter och Fionatapeter. Första gången du kommer till butiken får du köpa 1 st 3-liters träolja för endast 99 kr. 

Så här gör du:

Ta med ditt adresserade ex av Koloniträdgården med ditt namn och medlemsnummer på baksidan. Ange koden 64521 när du skall handla.

 

KLOSTRA som säljer pluggplantor och frön via internet erbjudet Koloniträdgårdsförbundets medlemmar 5% rabatt på köksträdgårdsplantor (fliken "Plantor i butiken"). Du bestämmer själv vilken vecka du vill ha leverans. Ange bara rabattkoden "kolonin2013" i kassan i butiken.   www.klostra.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.02 | 21:49

Hej alla,
Var nere på området idag, fåglarna kvittrar i buskarna, snön håller på att smälta bort och nu bara längtar man efter att få börja fixa med lotten igen

...
20.01 | 16:23

Bra jobbat

...
20.02 | 16:26

Snyggt jobbat!

...
05.10 | 00:14

Tack för att jag fått titta på ert trevliga bildspel. Nästa gång vi går förbi ska jag nog titta lite noggrannare. Det var mycket fint ni har.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS