Motioner 2018

Motioner till årsmötet 7 mars 2018

Styrelsen föreslår att ny medlem blir medlem på prov första året.Att vara provmedlem skulle innebära arr man, om man inte följer de regler och ordningsföreskrifter vi har att rätta oss efter, endast får en varning. Då har man två veckor på sig att åtgärda det. Annars sägs man upp omedelbart. 

Har man tackat ja till en lott sent på säsongen gäller provmedlemskapet först säsongen efter. Har man inte fått någon varning före 15 september övergår provmedlemskapet automatiskt i vanligt medlemskap 1 oktober.

detta skulle innebära att en lott som inte sköts inte helt hinner förfalla vilket händer under en säsong om man inte tar hand om den.

styrelsen godkänner motionen

 

Två motioner har inkommit gällande högre staket runt om vårt område. Den ena motionen även med förslag och kostnadsberäkning för material.

styrelsens svar: 

motionen går inte att behandla då vi fått skriftligt svar av staden den 7 december 2017 att vi inte får tillåtelse att bygga högre staket runtom vårt område.

styrelsen undersöker på årsmötet om det finns intresse hos medlemmarna att söka dispens för högre staket.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.05 | 15:12

2016-05-25.
mina anteckningar från kursen 'Svenska djur och växter, orienteringskurs, 7.5 hp' vid SU. https://github.com/Inkimar/plants-and-animals/wiki

...
01.05 | 22:20

Hej, jag och min kille är intresserade av att hyra en eller två lotter hos er. Ring mig gärna på 0732 182287. Vänligen Marie-Helena

...
17.09 | 20:17

Jag har bil och kan köra saker till tippen!

...
21.02 | 21:49

Hej alla,
Var nere på området idag, fåglarna kvittrar i buskarna, snön håller på att smälta bort och nu bara längtar man efter att få börja fixa med lotten igen

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS